The Cork Dork kjører Lufthansa!

Annonselenker

To anbefalinger i dag; Cork Dork og Lufthansa!

The Cork Dork er ei artig bok om en journalists reise mot å blir sommelier, veldig humoristisk, men også et glimt inn i hvordan det er å være supersmaker i USA. Anbefales! Jeg har alltid med ei fakta/lærerik bok, og en «kosebok» på tur, slik at jeg kan veksle litt etter humør. Her, da jeg hadde bestilt meg et glass gratis Ferrari musserende vin og et glass riesling ville jeg kose meg.
For ja, jeg har blitt veldig imponert over Lufthansa på det siste årets reiser, og jeg reiser stort sett økonomi! Hvis du vil kan du også ta deg en øl, eller et glass spätburgunder etterpå, helt uten kostnad. Perfekt for en Sommelier og andre vinglade.
(Jeg har også mistet kofferten min 2 ganger med Lufthansa, hvor den ikke har rukket mitt fly, og den har alltid blitt sporet sporensteks. Med god og betryggende kommunikasjon og levert innen 24 timer. Både i Norge og Italia.)

2 kommentarer om “The Cork Dork kjører Lufthansa!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..