IWINETC

Jobber du med vin eller turisme, eventuelt begge deler? Da er antageligvis IWINETC noe for deg, det er den årlige Internasjonale Vinturisme Konferansen, som holdes i en forskjellig vinregion hvert år! Jeg oppdaget den i fjor da den var i nord-Spania, og det var en utrolig interessant affære!

Selv jobber jeg jo ikke i (den arrangerende delen av) vinturismebransjen, men det var absolutt mye å lære likevel. De to første dagene i Vitoria Gasteiz var det konferanser. Blant annet en smaking med selveste Master of Wine Sarah Jane Evans:

Det var konferanser om japansk vinbransje, om sosiale medias rolle i bransjen, hvordan influencere kan ha stor innflyt osv. Det var også muligheten til å smake vin i mellom konferansene, samt connecte med både turistdestinasjoner, kollegaer og andre bransjefolk.

For de som jobber med arrangerende vinturisme er det også en dag med workshop, det er en ypperlig måte å få kontakter på! For oss mediafolk fòr turen videre til Rioja!

Vi var innom Baigorri, Eguren Ugarte… Smakte selvfølgelig masse god vin!

Spiste masse god mat!

Sightseeinger i Laguardia, San Sebastian…

Drakk enda mer vin!

Samt besøkte hittil ukjente vinregioner.

Vin som serveres sprutende fra tank? Txakoli min venn.

Neste år holdes konferansen i mitt favorittland Italia og regionen Friuli Venezia Giulia den 24 og 25 mars! Her kan en lese mer og melde seg på!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..