Årskavalkade.

Annonselenker

Vi tar en titt på oppturer og nedturer hos Vinhøna i 2019!

Årets tur er litt vanskelig å velge. Jeg ble jo invitert til Anteprime Toscane i Italia og reiste rundt i Toscana en hel uke og smakte vin med nesten 200 andre vinskribenter, sommelierer, journalister og Master of Wine…

Nedturen turmessig må være IWINETC til Spania. Rioja. Og vi gikk sultne, kalde og uten å få smake noe eldre enn 2015. Skuff! Neste år er vinmessen i Italia, håper og tror det blir bedre!

Årets påminnelse: Ikke ha lys skjorte når du spytter rødvin en hel dag. (Skjorta kan kjøpes her, bruk når du smaker hvitvin.)

En av årets kule vinoppdagelser var den spanske Bod. Vitulia Hacienda Vitulus Albillo Barrica 2016, en vin produsert på Albillo som er lagret på 70% franske og 30% amerikanske fat. Kompleks, salt og eksklusiv vin. En ny favoritt!

Årets cocktail må være da jeg og mannen tok White Russian til nye høyder ved å tilsette en 9% stout.

Jeg følte i starten av året at jeg endelig var klar til å begynne på litt hardcore studering igjen etter en lang nedtur i 2018 etter sommeliereksamen. Dette var årets beste bok om vin, anbefales på det sterkeste (kjøp her: Vin & blindsmaking)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..