Stewart Brewing Skeleton Blues American Wheat Beer

Annonselenke

Stewart Brewing Skeleton Blues American Wheat Beer var en av marsnyhetene mitt lokale pol valgte å ta inn i fjor, og det er jeg glad for ett år etter! Dette ble både mannen min og jeg skikkelig glad i og det har blitt et slags go-to øl.


(Hveteøl-glasset finner du her)

Ølet har en veldig fruktig og fin aroma, godt humlepreg, lys malt og sitrus. Den er fyldig og fruktig i munnen, godt skum, følger nesen med humle, lys malt og en lang og god ettersmak. Et meget godt balansert øl, humlet hveteøl seiler opp som en ny og deilig kategori!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..