Hei fra hytta!

Og vi som egentlig skulle cruise rundt i LA i påsken da gitt, jaja det er ikke så mye å gjøre med sånne verdensomspennende virusutbrudd. Her er noen smaker smakt på hytta! (Dette var da før hytteforbudet for de som lurer, påsken tilbringes hjemme)

Ægir + Gipsy Hill Hygge Forrest Berry Sour har en fruktig nese med skogsbær, lett brett og sitrus. Det er godt og surt, godt skum, fin fruktighet og en overall bra balanse. Godt surøl!

Bygland Lusekupta Brown Ale hadde et utrolig passende design syns jeg! Fin nese med røstet malt, tørket frukt, rosiner og hint av kaffe. Det er godt og fyldig, fint skum, godt balansert. En god Brown ale!

Leitz Rheingau Pinot Noir Rose 2018 hadde jeg faktisk ikke smakt, så når mannen plukket opp denne på Vinmonopolet på Oppdal ble jeg positivt overrasket! Den var delikat og fin på nesen, mørke bær, rød frukt, hint av urter. På smak var den fruktig og saftig, følger nesen med en lang utgang. Denne skal det kjøpes inn flere av til sommeren.

Diplomático Reserva Exclusiva 12 Anejo er en nydelig avec! Den har en innbydende nese med tørket frukt, vanilje, fat, karamell og knekk. Den er fyldig, varm, balansert sødme, lange og duvende smaker som følger nesen og ligger i munnen lenge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..