Cecilia Beretta Valpolicella Superiore Ripasso 2017

Cecilia Beretta Valpolicella Superiore Ripasso 2017 er inne på mange vinmonopol og kan være fin å plukke med seg når butikkene åpner igjen.

Om produsenten.
Den lille eiendommen, Cecilia Beretta, ligger i hjertet av Valpolicella Classico, og den ble født på 1980-tallet. Som en av de første produsentene i området så begynte de å beplantet sine vinmarker med dobbelt gouyot, noe som de fleste produsenter har gått over til i dag. Vinmarkene til Cecilia Beretta ligger i gjennomsnitt 150 m.o.h. og de har et kalkholdig jordsmonn. Produksjonen er svært begrenset, og hovedmålet er å frembringe terroir viner som reflekterer jordsmonn, områdets unike kvaliteter og tradisjoner. De produserer mange forskjellige viner, fra valpolicella til ripasso, amarone og soave til prosecco.

Om vinen.
Vinen er produsert på 65 % Corvina, 20 % Rondinella, 10 % Negrara og 5 % Corvinone, den har ligget 12 mnd på eikefat og 8-12 mnd på flaske. 13.5% alkohol og 9 gram sukker.

Vinen er fruktig med mørke bær, kirsebær, krydder, ganske intens. Den er fruktig og krydret, har god syre, tørr og strukturert utgang. Flott til retter med rødt kjøtt!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..