Spesial: Ny pink Gin fra Explorer.

Annonselenker

Interessen for smaksatt gin har stadig blitt større de siste årene. Tidligere i år lanserte Explorer nyheten Pink Gin – en ekte gin med sommerlige smaker av jordbær og rabarbra, og på fredag kom den på Vinmonopolet her i Norge.

Explorer har utviklet Pink Gin sammen med Jonas Odland, Master Blender på Altia. Målsettingen var å lage en oppskrift på en fruktig og smaksrik Pink Gin som var lett å like, samtidig som ginens klassiske einerbærkarakter ikke gikk tapt.– Jag är otroligt nöjd med resultatet, att vi lyckades ta fram en Pink Gin med tydliga undertoner av ginens klassiska kryddblandning samtidigt som inslagen av jordgubb och rabarber ger en somrig karaktär som passar utmärkt i många cocktailrecept, sierJonas Odland, Master Blender på Altia.
Han anbefaler å bruke Explorer Pink Gin som base i velkjente gindrinker som Pink Gin & Tonic, men også å prøve seg frem for å finne nye, spennende cocktails til sommerens festligheter.


(glass her) 

Her er den brukt i en Gin Sour:

 • 2 cl Explorer Pink Gin
 • 2 cl Sukkerlake
 • 2 cl Sitronsaft
 • 1 Eggehvite

Tørrist alle ingrediensene i en shaker, rist så en gang til med isbiter og hell forsiktig i egnet glass.

– Efter att vår ordinarie gin Explorer Gin har blivit så pass uppskattad och etablerad på marknaden blev det ett naturligt steg att utveckla en bra Pink Gin. Vi har nu skapat en riktigt bra produkt för de som är nyfikna på gin och för alla som vill blanda goda drinkar och en ny sorts gindrinkar, säger Sanna Sundin, Senior Brand Manager för Explorer hos Altia Sweden.

Explorer Pink Gin selges i en miljøvennlig og prisvinnende PET-flaske på 70 cl. – Vi vill göra Explorer Pink Gin så skonsam mot miljön som möjligt och PET-flaskan har mängder av fördelar framför glas. Utsläppen av växthusgaser minskar med hela 45 procent och tillverkningsprocessen kräver 23 procent lägre energiförbrukning jämfört med glas, sier Sanna.


(glass her)

Rosa og boblende:

 • 4 cl Explorer Pink Gin
 • 4 cl bringebærlikør
 • 4 cl bringebærsirup (kok sirup med bringebær)

Hell alt i et longrdrinkglass med isbiter og topp med bringebærøl, gjerne alkoholfritt.


(glass her)

Rosa og elegant:

 • 5 cl Explorer Pink Gin
 • 2 cl Campari
 • 2 cl bringebærlikør
 • 2 cl grapefruktjuice
 • 2 cl sitrusjuice

Hell alt over isbiter i et longdrinkglass, topp med sodavann.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..