Unik konkurranse i Ungarn.

I Ungarn, som sliter med avlyste eventer slik som her i Norge, skapte de i år en unik konkurranse. Hungarianwines.eu arrangerte nemlig den første Interwine Award, som baserer seg på nettsidene til vinhus! Et godt prosjekt for å øke bevisstheten på vinhusenes nettsteder.
52 vinhus meldte seg på og ble bedømt av profesjonelle vindommere på grunnlag av layout, utseende, innhold, bilder, beskrivelser av viner osv. Dommerne var av internasjonal herkomst: Lucy Shaw editor (Drinks Business), Don Kavanagh editor (Wine Searcher), György Zsiga and Ben Franks owners (Novel Wines), Andreas Larsson sommelier champion (Tasted.wine), Csaba Rádler commercial and marketing manager (Rekontir Group), Tamás Nagykálnai art director (Spoti Studio), Roland Peltan-Brosz art director and founder (Peltan-Brosz), Paul Budny and Benedicte Rigollot owners (Lazenne).

«Overall, I found the quality to be very high – much higher than I expected and much better than many places (France in particular). I was impressed that some actually translated their sites professionally rather than simply leaving it to Google to do automatically. I thought they all succeeded in their main aim – they made me absolutely desperate to visit the wine regions of Hungary!» – Don Kavanagh


(Vinneren av årets konkurranse, Sauska)

Vinnerne ble:

– 1st Prize: Sauska (Villány / Tokaj) https://sauska.hu/en
– 2nd Prize: Tóth Ferenc Winery (Eger) https://tothferencpinceszet.hu
– 3rd Prize: Heimann Family Estate (Szekszárd) https://www.heimann.hu/en

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..