Årets kuleste gin&tonic!

Annonselenke

I dag ser vi på årets kuleste gin&tonic:


(Glass her)

Pressemelding fra importøren:
Gin & tonic er en en favorittdrink for mange og her er en spennende vri som passer godt i sommervarmen. Garnityret gir denne varianten et frisk og delikat utseende – og samtidig et krydret og fruktig preg. Perfekt for å imponere gjester – eller for å kose seg med en god drink sammen med en god bok!
I denne G&T’en har vi brukt Tobermory Hebridean Gin som er destillert av Tobermory Distillery på Isle of Mull i Skottland. Tobermory Hebridean Gin en small batch gin med nøye utvalgte botaniske ingredienser. Disse ligger minst 24 timer i en spritbase på 65 % – som er helt nøytral. Her tilsettes også sprit fra Tobermorys Whisky destillasjon som gir ginen et spennende særpreg. Tobermory Gin smaker friskt av einebær i harmoni med søt appelsin og sitron, hint av koriander, milde urter og krydder, med en luksuriøs, fyldig munnfølelse og et innslag av maltsødme.

Thomas Henry Tonic Water, med sin bitterhet og subtile sitrusaroma er et godt alternativ når man skal velge tonic. Den viktigste delen av Thomas Henry Tonic Water er kinin, et ekstrakt fra kinabark, som gir det sin karakteristiske og unike smak. Det eneste som er tilsatt ellers er naturlig mineralvann, sukker, kullsyre og andre naturlige smaker.
Rød grapefrukt, timian og te med røde bær gir drinken et delikat og fargerikt utseende. 

Ingredienser:
4 cl Tobermory Hebridean Gin
Thomas Henry Tonic Water
En kvast timian
En skive rød grapefrukt
Litt te med røde bær

Hell gin i et stort vinglass, tilsett en skive rød grapefrukt, isbiter og litt te med røde bær. Tilsett så tonic, rør og pynt med en kvast timian.

Vinhøna har selvfølgelig testet, og har godkjent med stil! Ginen er utrolig spennende, den har et artig særpreg med en lett maltsødme, i tillegg til mer klassiske toner som einebær, sitrus og koriander! Og cocktailen er selvfølgelig like nydelig, frisk og smakfull! Denne må absolutt testes!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..