Julekalendertips!

Annonselenker

Det er på tide å kjøpe seg julekalender!! Vi tar en titt på noen kule kalendere for voksne!

Bak lukene i denne ekstra store Baileys-kalenderen skjuler det seg melkesjokoladetrøfler med mykt Baileys-fyll i forskjellige smaker og på julaften gjemmer det seg en hel, stor Baileys-sjokolade. Perfekt gave til voksne godterielskere, med ønske om en god jul!

Nå kan du forvandle desembermørket til årets festligste tid med Pimp Your Prosecco-kalenderen fra Pop a Ball! Julekalenderen har 12 luker som inneholder drinkbobler med fruktige smaker, festlig drinkglitter og store papirsugerør – med andre ord alt du trenger til en festlig avslutning på året!

Alle liker julenissen, men når julerypa fra Skottland kommer med gaver, er de uovervinnelige. Fylt med myk sjokoladetrøffel med smak av den skotske klassikeren Famous Grouse. Denne velsmakende julekalenderen er den selvfølgelige gaven til en whiskykjenner som fortjener litt ekstra i desembermørket. Julaftenluken inneholder i tillegg en hel Famous Grouse-sjokolade.

Gjør nedtellingen til julaften litt mer luksuriøs enn vanlig med en Ferrero Rocher-julekalender! Bak lukene skjuler det seg sjokoladebiter i tre forskjellige smaker: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir. Dette er den perfekte sjokoladekalenderen for voksne!

Det er få søtsaker som er så forbundet med julen som marsipan, og denne luksuriøse marsipankalenderen fra Niederegger er den perfekte nedtellingen til julaften! Kalenderen inneholder sjokoladetrukket marsipan i seks forskjellige smaker, blant annet appelsin, mørk sjokolade og espresso.

Skjem bort en tørst venn med en drikkekalender! Brus, cider eller kanskje hjemmelaget saft? Du bestemmer selv hva du fyller kalenderen med – her snakker vi om en skikkelig personlig gave! Kalenderen har plass til tjuefire flasker, er laget i papp og leveres sammenbrettet. Merk at drikke ikke er inkludert.

Får julestemningen seg en trøkk fordi dere krangler om innholdet i sjokoladekalenderen? Sørg for at julefreden senker seg med Simply Chocolates store sjokoladekalender for to! Hver luke skjuler selvfølgelig to biter – og som bonus har kalenderen noen ekstra luker for å forgylle nedtellingen til julaften!

Eller er du veeeeeldig glad i sjokolade?

Er mottoet ditt «Go big or go home»? Overrask en sjokoladeelsker med denne gigantiske sjokoladekalenderen fra Simply Chocolate! Her bys det på store sjokoladebiter hver eneste dag, og det er til og med plass til noen ekstra biter, så totalt blir det over 1,3 kilo sjokolade som forgyller din desember!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..