Valpo og risotto!

Annonselenke

Altså, hvor digg er det ikke når du får en pakke i posten som gir deg unnskyldning til å ha en deilig italiensk aften med en fin Valpolicella og risotto??

Vinprodusentene Alessandro og Paolo har drevet Vin & Organic Products i over 30 år. Vin & Organic Products produserer viner fra økologiske vinmarker i Valpolicella. Alessandro og Paolo har vært pionerer innen økologisk vinmaking i Veneto-regionen siden de startet på 80-tallet, og var de første til å introdusere økologisk landbruk i Veneto-regionen. De hadde stor tro på at å dyrke økologisk var den eneste fremtidsrettede måten til å best mulig bevare jorden og oppnå høyest mulig kvalitet i vinene. I tillegg, for å redusere karbonfotavtrykket, så kommer denne vinen i en miljøsmart glassflaske, som betyr at vekten på flasken er på under 420 gram.

Lanza Valpolicella Classico 2020 er den eneste økologiske Valpolicella Classico som er tilgjengelig på Vinmonopolet i basisutvalget. Druene kommer fra vinmarker i åssidene nord for Verona, og vinen er laget av de tradisjonelle druene Corvina (65%), Rondinella (30%) og Molinara (5%).
Innbydende nese med røde og mørke bær, kirsebær, florale hint og jordsmonn. Den er fruktig med lett moden frukt, tørr og god syre, sitter godt. En saftig og klassisk Valpo, godt kjøp.

Passet godt til maten gjorde den også, jeg måtte selvfølgelig ha litt proteiner til… Elsker disse risottopakkene fra Superbra, enkelt og godt!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..