3 januar BiB`s!

Annonselenke

Vi ser på tre fine BiB`s, perfekt nå i januar om du vil kutte litt ned både på pengebruk, volum og ikke minst drikke litt letter og lysere.

Domaine La Pascerette des Vignes er en ganske så ny vinprodusent og som lanserte sin første vin i 2014. I den lille landsbyen Sologny driver Céline Robergeot-Cienk og mannen 3,5 hektar med vinmarker, i tillegg til 11 hektar med beitemarker for sauene sine.
Vinmarkene fordeler seg på 1,9 hektar med Chardonnay, hvorav en parsell har over 100 år gamle vinstokker. 1,7 hektar er beplantet med 60 år gamle Gamay vinplanter og 0,85 hektar med Pinot Noir.

Pascerette des Vignes Chardonnay:  Fruktig nese med gule frukter, moden sitrus, florale hint og urter. På smak er den rund og fruktig, følger nesen med et lett modent preg. Mangler litt friskhet, men en grei kosevin.
Pascerette des Vignes Pinot Noir: Frisk nese med røde bær, bringebær, kirsebær, florale toner og urter. Den er saftig med god fylde og syre, lang og deilig ettersmak med god tørrhet og struktur. Frisk og fin!
La Pascerette des Vignes Macon-Villages Chardonnay: Frisk og fruktig nese med gul frukt, epler, sitrus, hint av mineraler. Den er frisk og fyldig på smak, følger nesen, god og harmonisk syre, konsentrert frukt og en lang utgang.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..