Nytt ulvedesign!

Denne klassikeren er ute i nytt design:

Etter kundeundersøkelser har denne vinen nå kommet i nytt og moderne design!

Les mer om vinhuset her! 

Lupi Reali Montepulciano d’Abruzzo Organic 2021: Fint preg av frukt og kirsebær, mørke bær, røde frukter, skogsbær, krydder og urter. På smak er den rund, saftig syre, tørr ettersmak som sitter godt. Fin billigvin!
Jeg fikk forresten en kommentar for en stund siden fra ei som hadde smakt denne vinen og ikke likte den i det hele tatt, for meg hørtes det ut som en vinfeil. Hvis du syns noe er feil med vinen eller den ikke smaker som det skal er det viktig at du ikke heller ut vinen og tar den med tilbake til Vinmonopolet, da får du pengene tilbake og imortøren og produsenten får registrert eventuelle feil.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..