To nye norske gin!

Annonselenke

I dag ser vi på to nye norske gin, meget spennende sådan! (Den med glitter burde man jo absolutt servere i dag på Valentines…)

Disse er produsert av den lille vingården Freyja på Frønningen i Sogn og Fjordane. Mens de venter på vindruene sine, for ja – de lager vin, lager de også morellvin og eplesider – samt to flotte gin. Det er Vilhelm Rumohr og Zsuzanna Barna som står bak dette prosjektet, førstnevnte lokal og sistnevnte fra Ungarn. De er enormt kreative og produserer alt mulig på gården, hva med et tesalg hvor de donerer 30% av inntektene til Røde Kors? Joda!
Vilhelm startet ginprosjektet da han ikke fant en gin som var helt «bra nok» etter hans smak, og skal man dømme de to som er sluppet på markedet kan det komme mye bra fra Frønningen!
En spennende produsent å følge med på i tiden fremover!

Freyja Vin Juniperus Distillatus Nordic Elixir Gin har mange tradisjonelle ingredienser som einebær og kanel, men også fruktige elementer som skogsbær og multer, samt hyllebær! Einebær og urter på nesen, lett frukt, krydder, florale toner. Den er fruktig og rund på smak, godt balansert, spesiell og behagelig ettersmak. En litt underlig gin på en god måte, meget likandes og lettdrikkelig.

Freyja Vin Juniperus Distillatus Unicornis Pink Gin er meget spennende… En fortryllende gin med sitt glitterpreg. Denne inneholder blant annet hylleblomst og svarthyll. Den har en spennende aroma med florale toner, einebær, et lett krydderpreg, urter. Den er strukturert på smak med en sjarmerende fedme, rund, lett krydret utgang. En artig og lett kompleks gin, fortryllende.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..