To fine i februar.

Annonselenke

En prosecco og en flott sør-afrikaner, fint priset og ypperlige til sesongen.

A.A. Badenhorst Family Wines drives av Andre Adrian (Adi) Badenhorst. Han tråkket sine barnsben på en vingård i Constantia og veien mot vinen ble inspirert allerede her. Som 13-åring produserte Adi sin første vin, og han tok etter hvert en formell vinutdannelse og skaffet seg praktisk erfaring hos vinmakere verden rundt. Han var blant annet på Chateau Angelus i Bordeaux og hos Alain Graillot i Rhône før han jobbet hos ulike produsenter i Sør-Afrika.
Etter hvert ønsket han seg sitt eget og rett utenfor Malmesbury i Swartland fant han i 2008 drømmestedet En vingård forlatt i 1930 med sementtanker og gamle vinstokker på granittholdig jordsmonn. Her har han nå 28 hektar med gamle, frittvoksende vinstokker i Siebritskloof-delen av Paardebergfjellet.
Adi lager vin etter tradisjonelle metoder med bruk av moderne innsikt. Det sprayes ikke i vinmark, og druene og drueklasene plukkes med med en spesiell saks, også kjent som Secateurs. De bruker blant annet druenes egen gjær, en stor andel hele klaser i tillegg til at de gjærer og modner vinene på en miks av sement og gamle foudre.
Badenhorst er stolt grunnlegger og medlem av Swartland Revolution og Swartland Independent.A.A. Badenhorst Secateurs Chenin Blanc 2022 er en velkjent vin for mange, ypperlig QPR og en deilig vin. Sjarmerende nese med hvit steinfrukt, sitrus, lett krydder og eple, hint av nøtter. Den er fruktig og smooth, fin fylde og god syre, lang utgang med lett struktur. En deilig Chenin Blanc.

Bisol Desiderio et Figli en av de eldste vinproduserende familiene fra Veneto, med historie tilbake til midten av 1500- tallet.
I dag drives vinhuset av brødrene Antonio og Eliseo sammen med deres respektive sønner: Gianluca og Desiderio, Claudio og Alberto. Familien har 125 hektar med vinmark innenfor DOC grensene i Valdobbiadene og Treviso fordelt på 35 godt plasserte vinmarker. Flaggskipet er hele 3 hektar vinmark i de berømte Cartizze markene
Bisol Desiderio regnes som en av de aller beste produsentene av Prosecco DOC. De jobber med en overbevisning om at god Prosecco DOC blir til i vinmarken.Belstar Prosecco Brut har en frisk og ren nese med epler, pære, sitrus, florale toner og mineralske hint. Rund og fruktig på smak, god syre, lett bitter i ettersmaken. En ren og pen prosecco, tørr og mineralsk. Fin drikkevin!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..