Hete påsketips fra Ægir!

Annonselenker

Disse to nyhetene må du ha til påske!

Happycat er produsert på fjorten ulike botaniske urter og krydder, blant annet skall av rosa grapefrukt, ingefærrot, kvann, vanilje, sitrongress og skogsbær. Den har 46% alkohol.
På grunn av logistikkutfordringer klarte den å vinne dobbelt gull i den anerkjente konkurransen World Spirits Competition i San Francisco i USA i fjor, noe som resulterte i omtale i Forbes. Dette før den ble tappet på den spesielle flasken, du kan trygt si at vi ginentusiaster har ventet på å få smake den… Men den som venter på noe godt..!

Happycat Old Tom Gin: Kompleks og spennende nese, krydder, kardemomme, moden sitrus, einebær, urter og anis. Den er rik på smak, krydret, godt balansert, varm og tørr utgang. En meget flott gin fra Ægir, den beste så langt! Nydelig både alene og i gin&tonic!


(Gin&tonic glass finner du her, snifferglass finner du her.)

I Berserker Urtebitter, Ægirs nyeste produkt, har de brukt 32 forskjellige urter og den har 40% alkohol.

Berserker Urtebitter: Kompleks og urtete nese med et fint krydderpreg, lakris, pepper, anis, hint av kaffe. Den er fruktig på smak, følger nesen med et deilig preg av urter og krydder, balansert sødme og en lang utgang med et godt kick. En meget vellykket bitter som både er godt balansert og klarer å holde sukkernivået nede.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..