Sauvignon Blanc gin.

Vi ser på to deilig gin i dag, fra det kjente franske vinhuset François Lurton!

Etter drøye 25 år i vinverdens toppskikt er François Lurton fremdeles like aktuell. Vin som sysselsetting var kanskje selvsagt med tanke på pappa André – en levende legende i vinverden. På slutten av 80 og 90 tallet jobbet François som flying winemaker i Argentina, Chile, Spania og Frankrike. Gjennom dette arbeidet så han et enormt potensiale også utenfor Frankrike. Han begynte å kjøpe vinmarker og bygge opp nye vingårder. Pionerånd og hardt arbeid har gitt suksess og i dag lager han vin med stor suksess i fire land.
Han er mest kjent for sin Sauvignon Blanc, og i 2017 begynte han på et prosjekt hvor han ville lage gin på nettopp Sauvignon Blanc. En gin som kunne forene og skape det beste fra to verdener, vin og brennevin.
Som sagt så gjort, han lagde verdens første gin lagd på druen Sauvignon Blanc!

Sorgin Gin: En aromatisk og spennende gin, fruktig og floral med masse deilig sitrus, einebær og urter. Den er smakfull, fruktig, følger nesen med et fint pepperpreg, lang og konsentrert utgang med blomstertoner og krydder. En artig og smakfull gin, godt kjøp!
Dette ble en stor suksess, og de ville nå prøve med en fatlagret gin! Denne har selvfølgelig ligget 6 måneder på Sauvignon Blanc fat.
Sorgin Yellow Gin: Frisk og fruktig nese med et vinøst preg, urter, hint av fat og einebær. På smak er den sitruspreget, følger nesen, lett tanniner i en lang utgang som sitter godt. En utrolig artig gin, frisk og god!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..