Cantarelle Gin de Provence

Annonselenke

Hva med en flott og vårlig gin? Cantarelle Gin de Provence er en spennende gin produsert på druer!

Pascal Debon har utvidet porteføljen til Domaine de Cantarelle og har introdusert gin fra Provence som skal gi uttrykk for duftene og smakene i regionen. Domaine de Cantarelle har skapt en gin laget på Provence-druer, destillert i henhold til den tradisjonelle og hundre år gamle metoden for å lage brennevin, hos Cantarelle. Det er valgt ut fem 100% naturlige aromaer: einerbær, limetreblomster, grapefrukt, bitter appelsinskall og koriander.

Vingården Domaine de Cantarelle ligger ved inngangen til Verdon nasjonalpark i Provence og har 145 hektar med vinmarker under sin kontroll og som produserer meget sunn og god frukt, i ett unikt område som ligger i ett naturlig basseng fullt av relekvier fra romer-tiden. Sjefen Elodie Dieudonné, fra en lokal familie som har vært eiere av vingården siden 1974, forbedrer stadig deres roséviner med sitt feminine preg i en avantgarde, elegant og veldig glamorøs stil. Domaine Cantarelle har som mål å skape eksepsjonelle viner i Provence, ettertraktet over hele verden.

Fruktig og floral nese, sitrus, urter, lett bittertoner. Den er floral og ren på smak, fin fruktighet og lett bitterhet, sitter godt med et fint urtepreg i ettersmak. En artig gin som skiller seg ut, må smakes! Ypperlig i vårsola!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..