Nordic Noir Gin

Annonselenke

Det har blitt en del gin i det siste – av den gode grunn av at jeg er veldig interessert i det! Det er et utrolig versatilt og spennende produkt syns jeg! I dag ser vi på Nordic Noir Gin, nok et norskt brennevin, jeg syns vi har blitt knakende gode på gin de siste årene altså.

Denne ginen med potetbase produseres med 20 nordiske botanicals, som betyr urter, krydder, blomster osv. Den har også en skandinavisk te-blanding av Earl Grey og grønne teer for å skape en flott harmoni. Den er ufiltrert.

Det er batch nr. 3 av denne gin`en som nå er ute på markedet, flaskene flaskes for hånd og kommer i «årgang» med nummererte flasker.

«-A bold, yet honest expression of the nordic way of life.» – Produsenten.

Ren og klar nese med sitrus, einebær, florale toner, urter og krydder. På smak er den fruktig, lett kompleks, godt balansert, lang ettersmak med en god bitterhet. En mild men kompleks gin, meget fin allrounder.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..