Antiche Terre Corvina 2014

Noen ganger vil man bare ta et glass billig men god italiensk rødvin som passer godt til litt ost og kjøtt, ukomplisert og avslappet, da har du Antiche Terre Corvina 2014!

IMG_0476

Jeg har skrevet om flere av vinene til Antiche Terre før, men om du ikke har lest de kan jeg ta litt om historien til vinhuset her:

Antiche Terre Venete er både et nytt og gammelt vinhus, Bestefar Vittorio Sancassani viet livet sitt til å dyrke og foredle vingården som var en av de første i dette området på starten av 1900-tallet. Sønnen Sergio drev på 70-tallet med olivenlunder og jordbruk, det var ikke før i 2000 at de «vant» over naturen og kunne produsere vin. Luciano Sancassani får, med hjelp av to venner (Vittorio har ansvar for vinmarkene og Riccardo for forvaltningen av vingården), realiserert sin drøm om å skape en ekte vingård.

Vinhuset jobber nå med å legge om til økologoisk drueproduksjon hvor de fokuserer på at produksjonen skal respektere naturen, de vil bruke den mest moderne teknologien og samtidig bruke alternativ energi som solpanen.

IMG_0474

Vinen har en frisk aroma av røde bær, litt urter og skog. Den er saftig i smaken og følger aromaen med røde bær og litt urter. En meget god vin for 119,-!

Kjøp hvis: du vil ha en gunstig vin fra et vinhus som aldri slår feil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..