Sicilia.

Jeg tilbragte første uka i August på Sicilia, jeg var innom Feudo Arancio, Donnafugata og Murgo og dere skal selvfølgelig få utfyllende rapporter. Bare jeg kommer i gang med hverdagen igjen med alt det innebærer… Også drar jeg til Hellas om to uker (gjett om jeg har skaffet meg innpass hos et vinhus eller to der også), håper jeg rekker å gi dere tilbudslista for september, men kan dessverre ikke love noe!

IMG_5179 IMG_5203 IMG_5262

IMG_5419

IMG_5444

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: