Fredagscocktail: Limited Edition Disaronno og Bella Donna Martini!

Dette må være årets julegave til en Amarettoelsker, Disaronno Etro er noe av det vakreste jeg har sett innen brennevinsverdenen!

img_6588

For fjerde år på rad, presenterer den mest konsumerte italienske brennevin i verdenen en utsøkt limited edition, Disaronno Wears Etro, som bærer signaturen til det berømte italienske motehuset. Luksusmerket erobret moteverdenen i 1968, og ble en av de mest elskede italienske navnene i bransjen; det gir et nytt, originalt og fargerikt utseende til den umiskjennelige flasken med den firkantete korken. Inspirasjonen kommer fra tekstil kultur, lidenskap for mote og design og sterke bånd mellom Paisley mønsteret og Etro familien.

Fargene innhyller flasken og gjør den til ett ekte samleobjekt, en perfekt gave til de som er opptatt av mote og ikke klarer seg uten Disaronno. Disaronno bærer Etro i navnet for å hedre tradisjon og nytenkning. Ikke bare får du en nydelig flaske men også et eksklusivt lommetørkle i samme farger.

img_6596

Prosjektet The ICON prosjektet feirer sitt fjerde jubileum, og nok en gang ser man Disaronno sammen med en italiensk motemerket. Etter sine tidligere utgaver med Moschino, Versace og Cavalli, fortsetter prosjekt for å støtte veldedighetsorganisasjonen Fashion for Development, sponset av FN. I år vil ILLVA Saronno donere en del av inntektene av salget fra salget til utviklingen av humanitære formål i Afrika.

Jeg måtte selvfølgelig lage en nydelig cocktail for å matche den flotte flasken og gikk for Bella Donna Martini:

img_6678

Du trenger:

  • 3 deler mørk rom
  • 3 deler disaronno amaretto
  • 1 del sitronjuice

Rist alt med is og server i martiniglass!

img_6679

Elegant og smakfullt!

Produktet er tilsendt

En kommentar om “Fredagscocktail: Limited Edition Disaronno og Bella Donna Martini!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..