Walkingtours i Dubrovnik.

De har mange walking tours i Dubrovnik, de har egne Game of Thrones turer, Star Wars turer, turer med fokus på kirker, det kulturelle osv. Men hvis jeg skal velge en å anbefale er det en tur med Dubrovnik Food Tours, og spesielt Old Town Food Tour som jeg tok da jeg var der.

Turen koster 100 euro for voksne og 50 for barn. Det er den verd, la meg vise dere!

Dette er den flotte guiden som tok meg og en liten gruppe rundt i Dubrovnik, vi brukte ca. 4 timer og besøkte alt fra de store og kjente attraksjonene i byen, til de små trange gatene med de gjemte perlene. Guiden var superinformativ og hyggelig, jeg koste meg glugg i hjel på hele turen! Det er lurt å ta den den første dagen, så vet du hvor du vil gå tilbake senere.
På turen stopper man også på 4 forskjellige restauranter og smaker god mat og drikke!

Ikke bare smaker man på maten, man lærer masse om matkulturen i Kroatia og Dubrovnik.

Vin har også både guiden og kelnerne på restaurantene greie på om du skulle ønske og lære mer om de kroatiske vinene. Man føler ikke at man får mindre porsjoner eller at dette er rabattert på noen måte, dette er en tur med full pakke, forvent og bli god og mett!

For meg som er interessert i både mat, vin og kultur er dette helt perfekt.

En sterk anbefaling om du ønsker å bli bedre kjent med Dubrovnik der altså!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..