Kleine Rust Pinotage Rose 2019

Denne dama har faktisk bursdag i dag, og jeg regner med at bursdagen blir litt lik som påsken, litt rar men hyggelig. Uansett. Vi begynner med å se på marsnyheten Kleine Rust Pinotage Rose 2019!

Om produsenten:
Stellenrust er en av de første familiedrevne vingårder i området, og ble etablert i 1928. Per i dag har de 200 HA og er en av de mest kjente sørafrikanske vinprodusentene av «bush trained» Chenin Blanc. De har vunnet International Trophy under IWSC to år på råd for beste Chenin Blanc i verden. Stellenrust har i tillegg vært veldig proaktive når det gjelder arbeidsrettigheter i Sør-Afrika, og har mer enn 70 faste arbeidere som bor på vingården sammen med sine familier.

Om vinen.
Druene til denne vinen (pinotage) kommer fra vinmarker i Bottelary Hills, plantet mellom 2000 og 2010, og er spesielt dyrket for produksjon av rosévin. 13% alkohol.

Vinen har en aroma av mørke og røde bær, urter og et innbydende krydderpreg. Den er saftig med god syre, lett krydderpreg og den har generelt en fin karakter. Godt kjøp. Flott til vegetarmat, pizza og lyst kjøtt.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..