Gusbourne Blanc de Blancs 2015

Gusbourne Blanc de Blancs 2015 er en av nyhetene i mai jeg har gledet meg til å vise dere, de britiske boblene har tatt Norge med storm, og denne er intet unntak.

Om produsenten.

Den originale Gusbourne Estate i Appledore, Kent kan dateres tilbake til 1410. I 2004 tok Andrew Weeber over eiendommen med en klar visjon og et eneste mål: å lage den beste Engelske musserende vinen med kvalitet som kan måles mot de beste musserende viner fra hele verden.
Den originale Gusbourne Estate i Appledore, Kent kan dateres tilbake til 1410. I 2004 tok Andrew Weeber over eiendommen med en klar visjon og et eneste mål: å lage den beste Engelske musserende vinen med kvalitet som kan måles mot de beste musserende viner fra hele verden.
De første vinplantene ble plantet i 2004, og i 2010 debuterte Gusbourne med sine første viner – Gusbourne Brut Reserve 2006 og Gusbourne Blanc de Blancs 2006, og de mottok strålende kritikker. Gusbourne har raskt opparbeidet seg et rykte som en produsent av viner med ypperlig kvalitet og får stadig strålende kritikker av vinindustriens mest krevende kritikere.
Om vinen.
Blanc de Blancs er flaggskipvinen til Gusbourne. Det brukes handplukkede Chardonnaydruer, den har 12 % alkohol og 8 gram restsukker per liter. Vinen er lagret på bunnfallet minimum 42 måneder etterfulgt av 6 måneder på flaske før den slippes til salgs.

Vinen har en kompleks og innbydende nese med fersk frukt, sitrus, epler, hint av mineraler og kjeks. Den er fyldig og frisk på smak, godt skum, fin syre og en smak som sitter godt og lenge. En tørr og meget god musserende, godt kjøp.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..