André Brunel Le Mistral Chardonnay

André Brunel Le Mistral Chardonnay er flaskeversjonen av en BiB som har vært på markedet en tid, en spesiallaget vin kun for det norske markedet av André Brunel.

Brunelfamilien har holdt til i Chateauneuf du Pape siden 1700-tallet men det var først André sin bestefar som begynte med vin. André begynte i firma i 1971 og i løpet av hans tid har Les Cailloux blitt et meget velrennomert vinhus. Vingården dekker i dag 80 hektar sør i Rhonedalen.
Om vinen sier han: «I wanted to create a true «vin de soif» that showcase what my house is known for, charming fruit with a lively freshness. A wine you want to enjoy several glasses of! My aim with Le Mistral was to marry the freshness of Burgundy with the richness of the south of France.»
Le Mistral er et resultat av et grundig utvalgt Chardonnay, der kun de beste cuvées kom gjennom nåløyet. Vinen er laget med respekt for vinhusets originale karakter og sjanger, der balanserte viner med både struktur og friskhet står i sentrum.
Navnet kommer av Mistralvinden som er så tilstedeværende i Rhône, på godt og vondt.
Vinen er en ren Chardonnay med 13% alkohol og 3 gram sukker per liter.

Vinen har en frisk og fruktig nese, gule og grønne frukter, sitrus og hint av urter. Den er ren og fruktig, fin fylde og syre, sitter godt. Godt kjøp! Passer godt til sommerens lette matretter og i solveggen.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..