Greywacke Wild Sauvignon 2017

Greywacke Wild Sauvignon 2017 er ute i ny årgang!

Om produsenten.
Greywacke ble grunnlagt i 2009 i Rapaura/Marlborough av pioneren Kevin Judd. Bedriften er oppkalt etter de runde elvesteine funnet i eiendommens marker. Med Cloudy Bay, som han etablerte og for hvem han jobbet i 25 år, har Kevin Judd sterkt bidratt til å gi New Zealand en plass blant verdens fremste vinland. Han kjøper druer fra neon av de beste parsellene i distriktet, og lager hovedsakelig vin fra Sauvignon Blanc og Pinot Noir. Han lager også litt Chardonnay, Pinot Gris, Riesling og Gewürztraminer.
Kevin lager enestående konsentrerte viner med stedspesifikke egenskaper. Han vinifiserer med minimal intervensjon og flere viner er spontangjærede, noen på tank, andre på nøytralt fat.

Om vinen.
Vinen er produsert på 100% Sauvignon Blanc, den er produsert på en litt «vill» måte med villgjær på gamle fat. 13.5% alkohol og 3 gram sukker per liter.

Kompleks nese med grønne epler, sitrus, stikkelsbær, litt flint og hint av fat. Den er konsentrert på smak, rund og godt balansert, fin syre og en lang ettersmak. En saftig, smakfull og deilig Sauvignon!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..