Investeringer til barskapet i desember.

Annonselenker

Her er mine to siste kjøp:

Garniteringssett til Gin&Tonic (Flower Power), jeg vurderer egentlig å kjøpe de andre variantene også, vi er veldig glad i g&t her i huset!
Med A Touch og Spice-esken kan du tilsette enebær, stjerneanis eller rosa pepper til din cocktail, mens Flower Power-esken tillater deg å ha spiselige blomster i drinken ettersom den består av tørkede hibiscus, havtorn og rose.


(Selve Gin&tonic glassene finner du her)

De har også to andre varianter Med Finishing Salt-esken får du tre forskjellige salt med unike smart: svart saltflak, rødvinssaltflak og sitrussaltflak. Det finnes også noe til den søtsugne i form av Bling Bling-esken, som består av gull, sølv og bronsesølv som kan drysses på kaker, sjokolader, desserter og mye mer.

Når jeg først var i shoppingmodus kastet jeg også på disse glassene, de har en litt annen klokkeform enn de andre Burgundglassene jeg har, og jeg må si at jeg liker disse bedre. Det blir nok å utfase de gamle og innføre disse etter hvert, ca. 73 kroner per glass er meget god verdi ift. kvalitet og utforming i min personlige mening!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..