Drumshanbo Single Pot Still Irish Whiskey

Drumshanbo Single Pot Still Irish Whiskey er en whisky jeg har gledet meg til å smake, de har også to gin som ser artige ut som jeg ikke har smakt.

Drumshanbo er en liten by som ligger i hjertet av County Leitrim, Irland. Her ligger det ei bu, en shed, ved innsjøen Lough Allen, hvor magien av brennevin lages i lab`en til PJ Rigney. Håndlagd og sent-destillert. Han elsker å eksperimentere med ulike ingredienser, forskjellige irske og lokale vekster, sammen med eksotiske botaniske vekster. Han jobber sammen med hoveddestillatør Brian Taft, en like dedikert mann, og de leker seg med innovative oppskrifter lagd med tradisjonelle apparater.

På etiketten ser du Jackalope, en blanding av den mytisk jackrabbit og en amerikansk antilope. Den symboliserer The Shed Distillery, som også har samlet to magiske kulturer og skapt noe helt nytt.

Whiskyen vi ser på i dag er den første whiskyen produsert i Connacht på over 105 år. Den er produsert på umaltet og maltet korn, blandet med irsk havre, trippeldestillert, lagret i Sherry Oloroso and Kentucky Bourbon fat.

Kompleks og innbydende aroma, fruktig med fine toner av tørket frukt, møden aprikos, varme krydder, vanilje og fat. På smak er den også rik og kompleks, deilige smaker som følger nesen med tørket frukt og rundhet fra fat. En lang og bløt utgang som ligger lenge i munnen som en karamell. En meget flott whiskey, denne kan (og bør) man kose seg lenge med.
Hvis du er i nærheten bør du ta turen innom, book tur her!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..