Oslo Håndverksdestilleri Ryggsekk Akevitt

Annonselenke

Skal du på vintertur? Husk Oslo Håndverksdestilleri Ryggsekk Akevitt!

Oslo Håndverksdestilleri har laget en akevitt i en turvennlig forpakning. Flasken er på hendige 35 cl, laget i resirkulerbar plast og i lommelerke format.

Ryggsekk Akevitt har ligget i minimum 18 måneder på bourbon fat. I resepten brukes det 20 ulike vekster som alle vokser naturlig i Norge. Hoveddelen er et destillat mens en mindre del er et masserat som blant annet inneholder pors plukket i Østmarka. Den er også tilsatt litte granne norsk honning.

 

Akevitten kan drikkes som den er. Den passer godt til blant annet spekemat, det meste fra grillen eller bålet, gryteretter og vilt med dens milde urtetoner med smaksdybde og kompleksitet, rike munnfølelse og lette sødme fra honning og bourbon fat.

Den lukter av skog, urter, fat og et hint av karve. På smak har den varme krydder og friske urter, den er rund og godt blansert. Noe honning og en lett fedme, ettersmak med urter, fat og karamell. En ypperlig akevitt å ha med på tur.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..