Nye viner fra Loersch.

Annonselenke

Det er nye viner ute fra Loersch!

Det er Alexander Loersch som driver dette familievinhuset i Mosel som har historie tilbake til 1640. Faren Ernst Albrecht drev det fullstendig frem til 2008, mens Alex tok over kjelleren allerede i 2002 og begynte å implementere sin filosofi om terroir-påvirkede, enfruktede (Riesling), langlivede viner som er typiske for lokasjonen og årgangen.

«Hver vin er forskjellig. Hver vin er unik. Det er slik det skal være, og det vil forbli slik.» Alexander Loersch

Det er viktig for ham å gi vinene sin egen individuelle karakter. Utvalgte vinstokker i klassiske bratte bakker, selektiv håndplukking, nøye bearbeiding av druene, spontangjæring med naturlig gjær, hvile og tid er de viktigste suksessfaktorene for Riesling av toppkvalitet fra Loersch.

Vinmarkene ligger i Trittenheimer Apotheke, Piesporter Goldtröpfchen, Dhroner Hofberg og Neumagener Rosengarten.

De satser også på vinturisme med flotte utleiemuligheter på eiendommen.

Weingut Loersch har gjennom årene oppnådd adskillige topplasseringer i forskjellige vinkonkurranser og er i 2021 blitt utnevnt av vinmagasinet Vinum som » Unique Wineries of the World».

Loersch Dhroner Hofberg GG 2021: Kompleks og fin nese med epler, gule frukter, sitrus og mineraler. På smak er den rik, fin frukt og syre, lang, tørr og konsentrert ettersmak med mineralske toner. En deilig GG, ung og lovende!
Loersch Jungheld Trittenheimer Apotheke GG 2019: Kompleks og konsentrert nese, eple, sitrus, florale hint og mineraler. På smak er den også kompleks og rik, fruktig med en flott syre, elegante urtepreg i en lang og mineralsk ettersmak. Meget flott vin, godt kjøp!
Loersch Devon-Terrassen GG 2021: Frisk og fruktig nese, epler, sitrus, mineraler, flint. Den er ung og frisk på smak, saftig, konsentrert, lang og mineralsk utgang. En smakfull og god Riesling, la den gjerne ligge litt, tåler mange år i kjelleren!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..