Tre viner til februar!

Annonselenke

Tre forskjellige viner til februarkosen, alle til en billig penge!
Castelmondo Ripasso Superiore er ny i basis, produsert på Corvina 50%, Rondinella 25% og Molinara 25%, 13.5% alkohol og 4 gram sukker per liter. Moden aroma med mørke bær og frukter, lett krydder, mokka og urter. Fruktig og rund, litt avdempet syre, tørket frukt i en behagelig utgang. En lett sødmefull kosevin.
Epicuro Nero d’Avola Merlot 2021 er en Siciliansk vin produsert på 70% Nero d`Avola og 30% Merlot, 12.5% alkohol og 7.9 gram sukker per liter. Den har et lett modent preg av mørk frukt, plommer, mørke bær, lett krydder og hint av vanilje. Den er fruktig og bløt på smak, rund, lett sødmefull, litt kort utgang. En helt grei billigvin.

Dehesa la Granja ligger i Zamora, og er så spesiell fordi familien moderniserte en vingård fra 1750. Her lagres vinene i denne gamle kjelleren på om lag 3000 kvadratmeter! Tempranillodruene kommer fra vinranker med en gjennomsnittsalder på 25 år og vinen lagres 24 måneder på amerikanske fat før den tappes på flaske.

Alejandro Fernández Dehesa la Granja 2018: Innbydende og aromatisk nese med mørke bær, florale toner, litt tørket frukt, hint av krydder og fat. Den er fruktig og fyldig på smak, rik med god syre, lang utgang med fine tanniner. En smakfull og god vin, ekstremt mye vin for pengene! Tåler noen år i kjelleren også.

(Fra januar ble prisen satt ned med 20 kroner til 159,90)

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..