Skrikende gris på pouch

Squealing Pig Marlborough Sauvignon Blanc er et flott kjøp til påske!

Skrikende gris
Squealing Pig Wines har vinhus i Awatere-dalen i Marlborough i New Zealand. Som vinprodusenten selv sier: «Vi lager vin, akkurat som mange andre, vi passer bare på å ha det mer moro enn de andre når vi gjør det!»
De lager tre forskjellige viner, den første lagde de i 2010; en Sauvignon Blanc med punch, i 2012 kom de med en pinot noir og i 2013 lagde de en spennende pinot gris, det siste tilskuddet er en Shiraz.

Vinen har en sødmefylt aroma av fersken, litt pære, stikkelsbær, tropiske toner, urter, et lite sitrussting og blomster. Smaken følger lukten og den er ung og aromatisk, preget av fersken, ananas, sitrus, nesle og annen tropisk frukt, tørr utgang. Dette syns jeg er en morsom New Zealandsk vin, godt balansert. En av de beste hvite på pouch!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..