Kjellernotater mars 2023

Vi ser på hva Vinhøna har smakt fra kjelleren i Februar!

Henriot Rosè: Kompleks nese med røde og mørke bær, fruktdrevet, florale toner, urter og krydder. Den er konsentrert og smakfull med god syre, tørr og lang ettersmak. En veldig matvennlig og deilig vin. Degorgert 2018. 

Krack BdB Nature 2016: Lett utviklet nese, kompleks, sitrus, epler, gjør og mineraler. Syrefrisk på smak, godt skum, mange lang, tørr og lang utgang med fin karakter. Meget elegant og flott vin. 

The Ardmore Traditional Peated Highland Single Malt scotch Whisky: Karamell, malt, moden sitrus og hvit steinfrukt, hint av røyk. Den er rund og fruktig på smak, fint krydret, godt balansert med en lang ettersmak. En flott og balansert whisky med et lett røykpreg. (Tax-free)

Beau Constantia Pierre 2022: Mineralsk nese med et lett eplepreg, sitrus, hvit steinfrukt og hint av fat. Smakfull og rund på smak, god syre med et fint krydderpreg, tørr ettersmak. En klassisk og fin vin, 

Ettore Germano Binel 2017: Lett utviklet og innbydende nese med gule frukter, modent preg, sitrus, mineraler. På smak er den rik, rund og fruktig med fin syre, godt konsentrert, lang og smakfull ettersmak. En meget flott vin!

Produttori dei Colli Barolo 2014: Lett utviklet nese, litt enkel, mørke bær, skogsbær, krydder og hint av fat. Den er fruktig, fin syre og tanniner, sitter godt og tørt. En enkel men grei billigbarolo med en ok struktur. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..