Soler-Jové Cava Brut Reserva.

Noen ganger smaker man nye viner ved en tilfeldighet, denne gangen var det faktumet at jeg ikke hadde kald cava i kjøleskapet, skulle spise tapas og måtte ta den eneste cavaen mitt lokale vinmonopol hadde kald.

IMG_0346

Jeg har smakt Soler-Jové Cava Brut Reserva på bloggen tidligere, for 2 år siden, da hadde jeg akkurat smakt champagne og var ikke så imponert over cavaen, nå syns jeg derimot at den var bedre.

IMG_0347

Den har en sødme som ikke er så vanlig, ofte syns jeg cava kan være litt intetsigende og ha en «eplejuice» -stil, denne derimot har mer modne epler og et mer kompleks preg. Det er epler og sitrus både i aroma og smak som er å forvente, med hint av urter og gummi.

IMG_0355

Jeg syns denne caven absolutt er et godt kjøp for de 115,- jeg ga for den, kunne lett gitt noen tiere mer.

Gå gjerne inn på kostholdsveiledning.com og skriv `Tapas` i søkefeltet for mattips!

4 kommentarer om “Soler-Jové Cava Brut Reserva.

  1. Jeg har til gode å smake denne, men har den på lista over framtidge kjøp, rett og slett fordi rosé-versjonen er så god (tross usannsynlig glorete etikett). Den har jeg kjøpt flere ganger, for man må jo av og til ha rosa bobler.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..