Ara, vin fra New Zealand.

For de som har god hukommelse så har jeg nevnt at jeg har blitt glad i vin fra New Zealand, både rød- og hvitvin syns jeg er spennende fra dette ladet så langt unna! Jeg har nylig smakt en vin fra Ara, et selskap fra Marlborough som produserer en rekke viner fra dette spesielle miljøet hvor plantene har varme dager og kalde netter.

Jan_15

Ara fokuserer på renhet, de har gammel jord og frisk luft og alle druene kommer fra samme sted. De anser seg selv som et selskap som er fritt fra det meste, politikk, regler og normer innen vinmaking, forventninger… De kjører sin egen vei og lykkes godt med det! De har vunnet mange priser for vinene sine internasjonalt, blant annet mange gull for tidligere årganger av vinen jeg har smakt, Ara Single Estate Pinot Noir 2014.

-Our-Location_2

Ikke bare produserer de vin av høy kvalitet, de er også fokusert på bærekraftig produksjon og har mange utrydningstruede planter på eiendommen. De har til og med adoptert et par utrydningstruede falker, de har produsert flere unger og hjelper til med å holde eiendommen fri for småfugler som forstyrrer druene.

I morgen kommer smaksnotatene på den spennende Pinot Noir`en i 2014 drakt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..