Billige kjellertips.

Skal du begynne å samle på vin? Eventuelt fylle på med litt rimelig lagringsvin i den eksisterende vinkjelleren? Her er to tips til rødviner som er meget gode kjøp:

Penfolds Koonunga Hill Shiraz Cabernet Sauvignon 2017 er en billig men god vin, det som er så spesielt er at den er superlagringsbar! Et unikum til denne prisen. Kjøp en kasse og smak på en i året! Enkelte har lagret denne vinen i 10-15-20 år og kan fortelle at den er overraskende sprelsk.

Produttori dei Colli Barolo 2014 er den 4. billigste baroloen på vinmonopolet. Jeg smakte nylig en 2012 årgang fra kjelleren og den var utrolig god. En såkalt hverdagsbarolo, noe som er greit å ha! Det er ikke vits å kun ha styggdyre baroloer en aldri kan unne seg, eventuelt kun baroloer som skal drikkes om 10 år. Denne drikkes godt nå – og de neste 10 årene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..