IWINETC 2019.

Jeg er så heldig at jeg har blitt utvalgt som en av 10, av et tresifret antall søkere til å få komme som skribent og sommelier til vinkonferansen IWINETC (International Wine Tourism Conference, Exhibition & Workshop) i år, og jeg gleder meg masse! Dette med vinturisme er et superspennende tema jeg gleder meg masse til å lære mer om, ikke minst bli kjent med enda flere i bransjen, og kanskje knytte flere kontakter til reiser i fremtiden.

I år holdes konferansen i Baskerland i Spania, og i tillegg til 3 dager med fagstoff, blir det også to spennende dager i felten, henholdsvis i Rioja Alavesa en dag og San Sebastian, Txakolí og Bilbao dag to.
Innlegg kommer såklart her, men jeg vil anbefale dere og følge meg på Instagram også, der legger jeg ut masse spennende både på Instastory og i feeden! (Jeg skal jo også til Toscana på Anteprime i februar og kommer til å dele masse der også).

En kommentar om “IWINETC 2019.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..