Johnnie Walker Game of Thrones A Song of Fire Blended Scotch Whisky

Annonselenke

I dag er det premiere på den nye serien i Song of Ice and Fire universet, den første episoden skal jeg nyte med et glass av denne, Johnnie Walker Game of Thrones A Song of Fire Blended Scotch Whisky:

Den selges dessverre ikke i Norge, men på Tax Free, så kjenner du noen som skal ut å fly så får du bestille deg en flaske! Vi gjorde det samme med White Walker versjonen på den siste sesongen av Game of Thrones, men den er dessverre utsolgt, uansett så er det vel Fire som passer best til denne serien.

«Ablaze with searing passion like the Mother of Dragons herself, this limited edition blend will put a fire in your belly. Power and flavor simmer below the surface of Johnnie Walker Song of Fire, ready to be unleashed. Drink it neat or in a Highball with fiery ginger beer.»

Whiskyen har et fint preg av lett røkt malt, sitrus, krydder og fat. Den er konsentrert på smak, også her et fin maltpreg med hint av røyk, karamell, krydder og fat. En ganske lett men smakfull og lett røkt Whisky. 

«Fire consumes everything it touches. It melts steel to hone the sharpest, deadliest blade. Fire courses through the veins of House Targaryen and is made flesh in the form of its dragons. With fire in their blood the Targaryen dragons breathe ferocious flames. Like a scorching blaze, they roar their verse of A Song Of Ice And Fire.»

Skal du tune inn på House of Dragon i dag? Legg gjerne igjen en kommentar om hva du syns om første episode.

En kommentar om “Johnnie Walker Game of Thrones A Song of Fire Blended Scotch Whisky

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..