Nyheter fra Mosel!

Annonselenke

Vi ser på disse nyhetene i dag:

Vingården til Dr. Hermann består av 9 hektar vinmark som drives av Rudi Hermann sammen med sin sønn Christian. De kommer fra en familie med flere hundre års erfaring med vinmaking. Eiendommen de driver nå ble dannet i 1967 da den anerkjente vingården Joh. Jos. Christoffel Erben i Ürzig ble delt som et resultat av et arveoppgjør. Christians bestefar, legen Dr. Hermann, fikk en del av denne vinmarken og opprettet sin egen vingård.
Senere har familien flyttet vinproduksjonen fra Ürzig til Erden da de så behovet for et mer modernisert produksjonsanlegg.
Familien Hermann sine vinranker, som hovedsakelig består av riesling, er alle upodete og vokser på de berømte bratte fjellskråningene «Erdener Prälat», «Erdener Treppchen» og Ürziger Würzgarten».
Kraftig beskjæring av vinplantene kombinert med redusert avkastning, naturlig kultivering i vinmarken og selektiv innhøstning bidrar til å oppnå komplekse viner med høyt kvalitetsnivå.
Vinene gjennomgår en sakte fermentering i 6 til 12 uker i ståltanker for deretter å ligge på bunnfallet som tilfører både karakter og stabilitet til vinene.
Målet til Dr. Hermann er at vinene skal bevare de naturlige aromaene som finnes i vinmarken og produsere distinkte, uttrykksfulle og lagringsdyktige viner.

Dr. Hermann Ürziger Würzgarten 2020: Mineralsk nese med fine toner av flint, sitrus, epler og et krydderhint. Den er rik på smak, god frukt og syre, kompleks, lang og tørr utgang. En ung, men flott GG, kan drikkes nå men blir enda bedre med noen år i kjelleren.
Dr. Hermann Lösnicher Försterlay Trocken GG 2020: Friske epler på nesen, sitrus, hvit steinfrukt, florale hint og mineraler. Den er fruktig på smak, rik med god syre, lett krydderpreg i en lang ettersmak. Flott og smakfull vin, tåler mange år i kjelleren.
Dr. Hermann H 2021: Fruktig nese med modne epler, gule frukter, sitrus, urter og krydder. Den er fruktig på smak, rund med en frisk syre, godt balansert og lang utgang. Fin off-dry vin, fin balanse.
Dr. Hermann Riesling Eiswein 2021: Konsentrert nese med modne epler, honning, tørket gul frukt, florale toner og mineraler. På smak er den konsentrert, lett modent preg, flott balanse med en fin syrestruktur, rund og lang ettersmak. En meget flott dessertvin, mye smak og gode lagringsmuligheter.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..