To oransje fra Kroatia!

Annonselenke

Begge fra Veralda og produsert på Malvasia!

Veralda holder til i Istria, og vinhuset har produsert vin, olivenolje og diverse annet siden 1938. De produserer vin på druene Istrian Malvasia, Refosco og Teran, hvit-, rosè, oransje- og rødvin, alt økologisk.

Veralda AMBRA 2019 er syrefrisk og lettere konsentrert, det er en ren Malvasia og den har 3 gram sukker per liter. Med god syre og 14% kutter den lett gjennom fetere retter, den matcher også de konsentrerte salte smakene, gjerne også røkt mat.
Den har en fruktig og innbydende nese, sitrus, appelsinskall, florale hint og krydder. På smak er den fyldig og lett konsentrert, god syre, følger nesen med en lang og lett strukturert utgang. En godt balansert og fin oransjevin.

Veralda Malvazija Dorata 2019: Aromatisk og innbydende nese med appelsinskall, hvit steinfrukt, moden sitrus, florale toner og urter. Fruktig smak som følger nesen, god syre, fyldig og smakfull utgang med en tørr og fin struktur. En konsentrert og smakfull oransjevin, mye vin for pengene!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..