Tre nyheter fra Piemonte!

Annonselenke

I dag ser vi på disse tre nyhetene fra Piemonte:

Vinhuset Corino Azienda Agricola har 9 hektar vinmark i La Morra og produserer ca. 50.000 vinflasker i året. De produserer vin på en moderne og miljøbevisst måte og det hele styres av Giuliano, Stefania, Andrea og Veronica, mens Giulianos far, grunnleggeren av vinhuset Giovanni, nå har pensjonert seg som vinprodusent og styrer grønnsakshagen.

Giovanni Corino Langhe Nebbiolo 2020: Frisk og fruktig nese med mørke bær røde frukter, florale hint, jordsmonn og krydder. På smak har en en syrefrisk fruktighet, fine tanniner i en tørr og lang utgang. En konsentrert og matvennlig Langhe Nebb!
Giovanni Corino Barolo Arborina 2018: Den er ung og fruktig på nesen, mørke bær, lett krydder, urter og fat. Den er konsentrert og kompleks på smak, fyldig, fin syre og unge tanniner i en lang og tørr utgang. En smakfull og meget lovende Barolo!
Giovanni Corino Barolo Manescotto 2018: Fruktig nese med mørke bær og frukter, jordsmonn, hint av urter og krydder. Den er konsentrert og kompleks på smak, god syre, tørr og elegant utgang. En syrefrisk og lovende Barolo, rik.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..