To flotte whisky!

I dag ser vi på to flotte whiskyer fra Talisker.

Talisker er et skotsk destilleri som produserer single malt whisky, det er lokalisert i landsbyen Carbost på øya Skye, og er det eneste på øya. Det blir drevet av whiskyprodusenten United Distillers eid av det multinasjonale selskapet Diageo. Det ble etablert i 1830 av MacAskill-brødrene, og tross store utfordringer holder produsenten fortsatt stand og produserer verdenskjent kvalitetswhisky på dette dramatiske og vakre stedet.Talisker Single Malt 10 Years Old: Innbydende nese med korn, malt, lett frukt, sitrus, sjø og et snev av røyk. Fruktig og fyldig på smak, konsentrert, godt balansert og ganske lang utgang med sjøaktig og godt integrert røyk. En meget fin whisky, flott balanse. Meget godt kjøp!

Talisker Skye Single Malt: Aromatisk og innbydende nese, kompleks, fruktig, korn, malt og hint av røyk. Den er kompleks også på smak, god fylde, lang og varm ettersmak som sitter lenge. En konsentrert og smakfull whisky, et utrolig godt kjøp, mye whisky for pengene!
For mer whisky bør du få med deg neste nummer av Vin&Brennevin!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..