To nye Prosecco!

Annonselenke

Villa Sandi tilhører regionen Venetos hjerte. Her driver familien Moretti Polegato vinhuset i fjerde generasjon og man kan anse de som eksperter på prosecco. Familien regnes som en, om ikke den, ledende produsenten av proseccovin i regionen og man har en bred range viner i sin portfølje med fokus på å vise ulike smakstiler og uttrykk. Herregården, bygd 1622, på vinhuset heter Villa Sandi og det er den vinhuset Villa Sandi er oppkalt etter. Vingården består av 1068 hektar og  ligger i hjertet av Cartizze-området, mellom byene Santo Stefano og San Pietro di Barbozza, i kommunen Valdobbiadene.
En liten funfact er at de har en vinkjeller på hele 2 kilometer!

Dette er en produsent som fokuserer stort på bærekraft og kvalitet i alle ledd. Proseccoene deres oppleves som tørre og med et friskere og renere uttrykk, enn mye annen Prosecco.

Villa Sandi Prosecco Brut Biologico har 11 gram sukker per liter, 11% Alkohol. Den er Frisk og fruktig på nesen, eple, pære, sitrus og urter. På smak er den fersk og fruktig, fin sødme/syrebalanse, fin bitterhet i ettersmak. En fint balansert og fruktig Prosecco, godt kjøp!
Villa Sandi Valdobbiadene Prosecco Superiore har 15 gram sukker per liter, 11% alkohol. Fruktig nese med eple, pære, tropiske hint, blomster og mineraler. Den er fruktig og lett sødmefull, fin syre, lang og rund ettersmak. Integrert sødme og fin balanse, en god Prosecco.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..