To amerikanere!

I dag ser vi på to spennende Amerikanere jeg ikke hadde smakt før!

Head High er et vinhus basert i California, det ble etablert i 2015 av Bill Price. Han er en stor investor i staten og eier flere vinhus i tillegg til det han startet selv, samt en god del kjente vinmarker. Head High produserer per nå en Pinot Noir og en Chardonnay fra Sonoma, og han satser på en stil som både er god i kvalitet og på pris. Han jobber selvfølgelig bærekraftig og rødvinen selges i alucan i USA.

Head High Be Committed Chardonnay: Innbydende nese med epler, sitrus, tropiske hint, noe nøtter og fat. På smak er den fruktig med en fin fylde, god syre, lang og rund ettersmak. En tørr og godt balansert Chardonnay, godt kjøp.
Head High Be Committed Pinot Noir: Røde frukter og bær, lett krydder, mokka og hint av fat. Den er fruktig på smak, rund, saftig, tørr og lang utgang. En vin som allerede er 4 år, godt balansert, god.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..