To flotte whisky.

Annonselenke

I dag ser vi på Jura Single Malt Whisky Rum Cask Finish og Jura 14 YO Single Malt American Rye Cask!

Jura destilleri er et skotsk whiskydestilleri på øya Jura i Indre Hebridene utenfor Skottlands vestkyst. Destilleriet drives av Whyte & Mackay, som Filippinsk-baserte Alliance Global eier. Whyte & Mackay har siden oppstarten i et varehus ekspandert enormt. I 1960 overtok de The Dalmore Distillery, beliggende nordøst i Skottland. I 1973 fulgte Tomintoul og Fettercairn Distilleries. Den senere tid har de også som nevnt overtatt Jura Distillery, samt merkevarer som Inverness Cream, Cluny, Pinky Vodka og Glayva i porteføljen.

Jura Single Malt Whisky Rum Cask Finish er modnet på amerikansk hvit eik, så overført til Caribbean Rum-fat for å få en bløt, kremet og fruktig finish. Den har en fruktig og innbydende nese, tropiske toner, kokosnøtt, mandler, tørket frukt og fat. På smak er den fruktig, rik på smak, rund og tropisk, lang utgang med vanilje, fat og et hint av salt. En veldig fin Jura, kompleks og interessant. Kose-whisky.

Jura 14 YO Single Malt American Rye Cask er modnet på amerikansk hvit eik (ex. Bourbon) og håndplukkede amerikansk rugfat. Fatene tilfører dybde og kompleksitet, lag av krydder, aromatiske urter og blomsterkvaliteter. Den har en innbydende nese med malt, korn, fat, mineralske toner, florale toner og hint av røyk. Den er god og fyldig på smak, rund med en fin fylde, lang utgang med varme krydder, fat og tørket frukt. En lettdrikkelig men likevel lett kompleks whisky.

 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..