4 fra Mauro Sebaste

I dag ser vi på fire viner fra Piemonteprodusenten Mauro Sebaste, les mer om vinhuset og flere viner fra dem i påskenummeret av Vin&Brennevin! (Samt masse annet spennende stoff!)

For å gi et lite hint om historien du må få med deg i magasinet: Moren til produsenten var en av de første kvinnelige vinmakerne i Langhe på 60-tallet…

Barbera d`Alba Contessa Rosalia 2021: Mørke bær, lett krydder, urter, skogsbær, krydder og jordsmonn, hint av fat. Fruktig og god syre, lang ettersmak, fine tanniner. Syrefrisk og fin.

Mauro Sebaste Parigi Nebbiolo d’Alba 2018: Kompleks og innbydende nese, fint utviklet med mørke bær, krydder og fat. Fruktig og rik på smak, fin konsentrasjon, fine tanniner i en lang utgang. En konsentrert og meget fin Nebbiolo!
Mauro Sebaste Barolo Trèsüri 2018: Aromatisk nese med florale toner, mørke bær, kirsebær, krydder og fat. Den er fruktig med en fin fylde og syre, lang og strukturert utgang. Fortsatt ung men meget lovende Barolo.
Mauro Sebaste Barolo Cerretta 2016: Deilig og kompleks nese med mørke bær, floralske toner, krydder, teblader, krydder og fat. På smak er den også kompleks, konsentrert og fyldig med en god syre- og struktur, lang ettersmak med gode tanniner. Meget flott nå, men tåler en del år i kjelleren også!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..