Norsk og amerikansk, hånd i hånd.

Annonselenke

Vi ser på disse fine brennevinene i dag:

«Håndlaget Norsk Aquavit
Vår aquavit har fått navnet 1531, og markerer starten på den norske akevitthistorien. Da sendte Eske Bille, en dansk høvedsmann på Bergenhus Festning, «Aqua vitae» til erkebiskopen i Nidaros, Olav Engelbrektsson. 1531 har med seg historien, men også moderne håndverk og kunnskap. Resultatet er en rund og mild kvalitetsaquavit, som er modnet på sherryfat i minimum 12 måneder, og som passer til ulike retter og anledninger.»

1531 Mild Aquavit: Fruktig og sødmefull aroma med klassiske krydder, karve, krydder og fat. Den er rund med en fin fylde, lett sødme, lett preg av sitrus, lang og behagelig ettersmak. En skikkelig koseakevitt!

Interessert i Bourbon? I Vin&Brennevin 1/23 skal vi ha om temaet!
I 1795 Jacob Beam solgt hans første fat med bourbon, i 2011 åpnet Stephen and Paul Beam Limestone Branch Distillery. De bruker arvestykke mais, en gjærstamme fra cirka 1883 og en liten pot still for at brennevin de produsere skal være så bra som mulig og ganske lik det som Jacob Beam produsert i 1795.
Minor Case Straight Rye Whiskey: Banan, korn, malt, sitrus, fat. Den er rund og fruktig med et fint preg av sødmefullt fat, krydder, lang og konsentrert ettersmak. En rund og god whiskey, smakfull.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..