Litt diverse bobler, det nærmer seg nasjonaldag!

Annonselenke

En liten godteripose av nyheter, limited editions og pet nat!

Først to limited edition fra Spania, skapt for å feire katalansk utvikling de siste 100 årene ((1920-2020)).

Codorníu Limited Edition Brut er en limited edition produsert på Macabeo 35%, Parellada 30% og Xarel·lo 35%, 11.5% alkohol og ca. 9 gram sukker per liter. Frisk og fruktig nese, eple, sitrus, florale toner, brødbakst. Den er frisk og godt balansert på smak, gode bobler, tørr og matvennlig ettersmak.
Codorníu Limited Edition Brut Rosé kom på polet nå i mai. Garnacha 50%, Pinot Noir 25% og Trepat 25%, 11.5% alkohol og 9 gram sukker per liter. Fruktig aroma, hint av tropisk frukt, røde bær, middelhavsurter, sitrus, grapefrukt. Den er fruktig med en fin struktur, god syre, følger nesen med et fint middelhavspreg, tørr utgang. Fin billigcava!
Ethic Drinks Pet’ Nat er en Pet Nat fra Frankrike, produsert på Muscat. Håndplukkede druer og lavintervensjon vinmaking, metoden er Méthode ancestrale, 11.5% alkohol og 4 gram sukker per liter. Den er frisk og aromatisk på aroma, florale toner, lett krydderpreg, hvit steinfrukt og urter. Den er frisk på smak, følger nesen, flott struktur ut i en lang og tørr utgang med en fin karakter. Artig og syrefrisk Pet Nat med fin frukt!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..