Ferrari.

Ikke bilen, men den musserende vinen! Jeg lagde et italiensk lunsjbord i pinsehelgen og serverte Ferrari Brut til, en vin jeg kjøpte på Taxfree på Gardermoen i fjor med en besparelse på hele 20 kroner i forhold til vinmonopolet.

IMG_9406

Vinen har fått mye skryt fra forskjellige instanser og jeg smakte den for ett par år siden også men ble ikke imponert, jeg tenkte jeg skulle gi den en ny sjanse nå.

IMG_9413

Det første jeg tenker når jeg lukter på den er «grønn» og jeg utbryter «er det lov å si at man lukter grønn?» til min medsmaker. Det ble enighet om at grønn var gjenkjennbart for begge, det samme med aromaen av epler, sitrus litt urter og lett brødpreg. Den har fine bobler og smaken har et hint av fruktighet, noe syre og litt mineraler i ettersmaken. Velbalansert.

Vinen prøver hardt å være en champagne, til den norske prisen kan man like så godt kjøpe seg en ekte champagne. Misforstå meg riktig, det er en god musserende vin, men den har fått mer hype enn den fortjener og jeg syns den har en ørlite for høy pris.

En kommentar om “Ferrari.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..